Odysseus Finn in Bulgaria

Odysseus-Finn.png

Odysseus Finn in Bulgaria

Уникално шоу от Ню Йорк сити в 3 бг града

Американската авангардна ritual rock група Odysseus Finn пристига в България по специална покана на Сдружение Мулти култи колектив директно от Ню Йорк, за да представи своя дългосвирещ албум Distraction is the Devil (2015) и да покаже своето уникално музикално, визуално и литературно шоу в София, Пловдив и Велико Търново. София е начална точка на европейското турне на групата, което ще завърши в Лондон на 2 юли.

Web // Audio // Video

Датите в България са:

poster

Шоуто на Odysseus Finn ще пренесе българските зрители на музикален кораб, плаващ в океана, в който ще усетят електрически приливи преди барабаните да изригнат в морска буря. Бурните и обсебващи съзнанието дигитално-визуални ефекти се преливат с химни, за да може накрая корабът да акустира в спокойно пристанище, където властват хармонията и проникновените думи. Концертът на Odysseus Finn е едно уникално музикално, визуално и литературно шоу на световно ниво.

Музикалният кораб Odysseus Finn се управлява от Michael McQuilken (работил съвместно с Amanda Palmer (Dresden Dolls), Wayne Coyne (Flaming Lips), Jeffery Zeigler (Kronos Quartet) и много други) и David Van Witt (Hnry Flwr, Sidewalk Dave). Двамата достигат дълбините на своето сътрудничество, откривайки нови хипнотични звуци, които се простират в eдно технологично изпълнение за соматична мъдрост.

Концертите на Odysseus Finn в България се организират от Сдружение Мулти култи колектив с подкрепата на КангаКодърс, Консултантска кантора Иван Божов и Хан Хаджи Николи – Велико Търново.